Eet jij graag een lekkernij? Je kat ook! En wat gaan ze je lief vinden na een overheerlijke kattensnack. Pure verwennerij! De verse kattensnacks uit ons verwenassortiment zijn een ware Delicatesse voor katten.

Leer je kat iets aan met lekkere kattensnacks en kattensnoepjes! Beloon je kat na goed gedrag met een snack voor een lang en gelukkig kattenleven. Onze snacks zijn er in verschillende formaten, voor kittens of katten. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Daag je kat uit om te spelen! Ontdek de 100% natuurlijke speeltjes met kattenkruid en matatabi. Deze snacks en kattenspeeltjes met kattenkruid hebben een stimulerend effect op het gedrag van katten. Ontdek waar jouw kat van door het dolle gaat!

3 populaire snacks voor katten

Ontdek hieronder de top 3 populaire snacks voor katten!

VLOEIBARE KATTENSNACKS UIT ONZE DELICATESSE LIJN

Verwen jouw kat met de Voskes Delicatesse Creme Delight met Tonijn en Omega 3! Deze Liquid snack voor katten is niet alleen gluten- en graanvrij, maar ook nog eens goed voor de hersenen, huid en vacht. Een overheerlijke vloeibare snack als traktatie voor jouw kat!

KATTENKRUID EN MATATABI KATTENSNACKS

De Matatabi Lolly is een 100% biologische snack van gemalen kattenkruid en matatabi. Aromatisch kattenkruid werkt activerend, waardoor jouw kat door het dollen gaat! Een uitdaging die katten triggert om hun mandje uit te gaan. 

Voskes Original kattensnacks

Is jouw kat ook een echte kip en vis liefhebber? Beloon jouw kat dan met de Original kattensnack van kip met stukjes vis. Zo geef je jouw kat 2 favorieten in één snack! Een beloning geschikt voor katten en kittens.

Kattensnacks

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.
Cookiemelding

Voskes respecteert uw privacy en gebruikt daarom alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.
Klik hier voor meer informatie